gezichtsbehandeling

De beste behandeling voor je huid

Wil je een mooie en frisse uitstraling? Bij schoonheidssalon Lavande in Winterswijk kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Laat je gezicht behandelen. De huid heeft er baat bij en is daarmee in de beste conditie. Wil je een manicure van de wenkbrauwen laten bijwerken? Dat kan ook bij Lavande! Geniet van een moment van rust en ontspanning.

Natuurlijke producten

Lavande werkt uitsluitend met dierproefvrije, natuurlijke producten met hoogwaardige ingrediënten. De rijke crèmes en lotions zijn aantrekkelijk geprijsd. Gebruik ze dagelijks zodat je er ook na de behandeling stralend blijft uitzien.

Prijzen vanaf 01 januari 2021

Reinigende behandeling: 
Reinigen, verwijderen van onzuiverheden, verzorgende crème.
€ 27,95
Basisbehandeling: 
Reinigen, peelen, bijwerken wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, korte massage, masker, verzorgende crème.
€ 41,95
Uitgebreide behandeling:
Uitgebreide huidanalyse, reinigen, bijwerken wenkbrauwen, peelen, vapozone, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide massage, masker, verzorgende crème.
€ 49,95
Acne-behandeling Medex:
Uitgebreide reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, aanstippen onzuiverheden, afsluitende crème.
€ 45.95

Complete verzorging voor gezicht en handen

Bij Lavande is de wens van de klant het uitgangspunt. Daarom biedt Corinne Trip meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Maak ook eens een afspraak voor een manicure, handmassage, of om je wenkbrauwen te laten verven en bij te werken. Alles voor je gezicht en handen onder één dak. Dat is wel zo makkelijk!

Klik op het pijltje om meer te bekijken:[expand title=”

Diversen

“]

Scrubben, handmassage, verzorging nagelriemen, paraffinepakking, afsluitende crème.
€ 35.00
Wenkbrauwen in vorm brengen:
€ 14.50
Wenkbrauwen bijwerken:
€ 12.20
Wenkbrauwen verven:
€ 12.20
Wenkbrauwen verven en epileren:
€ 18.50
Wimpers verven:
€ 12.50
Wenkbrauwen en wimpers verven:
€ 18.50
Harsen:
De haren hechten zich aan de warme hars en worden na het harden in één vakkundige handbeweging verwijderd. Je krijgt na de behandeling geen last van stugge of snel terugkerende haargroei, omdat de haren met wortel en al worden verwijderd.
Bovenlip:
€ 8.95
Bovenlip + kin:
€ 16.95
Gelaat:
€ 15.00
Onderbenen:
€ 25.00
Benen volledig:
€ 46.00
Oksels
€ 21.50
Rug
€ 23.95
Dag make-up samen met gezichtsbehandeling:
€ 11.75
Dag make-up apart:
€ 20.00

Bruidsmake-up
De trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Je wilt er perfect uitzien. Belangrijk is dat jij je goed voelt op de dag dat je gaat trouwen. Daarom kijken wij samen naar jouw wensen.

Opstelling:
Ruim voor de bruiloft kom je langs voor een proefmake-up. Het is belangrijk dat je de kleur van de jurk en accessoires weet. Lavande past de make-up hierop aan. Op de trouwdag kom ik naar je toe om je om te veren tot een stralende bruid! Je kunt het bruidsarrangement ook aanvullen met bijvoorbeeld make-up voor andere genodigden.

Op deze belangrijke dag lever ik graag maatwerk. In overleg stellen we een pakket samen dat bijvoorbeeld bestaat uit een gezichtsbehandeling, proefmake-up en make-up op de dag zelf, eventueel aangevuld met behandelingen naar jouw keuze.

[/uitbreiden]

Geverifieerd door MonsterInsights